Horeca
Thee-advies
Steeds meer horeca-ondernemers kiezen er voor om losse verse thee te serveren aan hun gasten. Hiermee laten ze zien hoe speciaal thee is.
Theesommelier Linda Loe kijkt samen met u naar het bestaande thee-aanbod en uw wensen en mogelijkheden in uw onderneming om daarna in overleg een mooie uitgebalanceerde theekaart samen te stellen. Het thee-assortiment kan eventueel ook gecombineerd worden met de bestaande menukaart.
Door de kwaliteit en het thee-assortiment te verhogen plus de daar bijbehorende presentatie, zorgt u er voor dat de klant een unieke theebeleving ervaart.
Thee-training
Het bereiden en serveren van thee is een ware kunst. Als ervaren theesommelier geeft Linda ook trainingen en theeproeverijen aan horeca-personeel. Tijdens de training leert u over diverse theesoorten, de specifieke bereidingswijze en het serveren van de thee. We behandelen verschillende soorten waaronder groene thee, Oolong en Pu-er-thee.
Zo kan u uw gasten laten zien dat het drinken van thee een bijzondere ervaring is.
